Diensten

Het vinden van een diepe, oprechte verbinding met jezelf en anderen kan in onze huidige wereld voelen als een ware uitdaging. Er is veel afleiding en ruis. We beseffen ons dat we de oprechte aanwezigheid van iemand nodig hebben of dat we voorbij de oppervlakkige contacten willen. Wij weten namelijk dat een diepere en oprechte connectie met een ander de samenwerking zou verbeteren. Alleen hebben we daar soms hulp bij nodig. Daar is de Yoni Tempel voor. Een sacred space voor iedereen die daarvoor open staat. Een sacred space voor een speciale team-building dag. Een sacred space voor een vrijgezellen feest, maar dan anders. Een sacred space voor een (vrienden)groep die de behoefte heeft om elkaar op een nieuwe manier te leren kennen. Daar kan de Yoni Tempel voor dienen.

Tijdens de cirkels willen wij de mogelijkheid bieden aan mensen en bedrijven om ware ruimte en aanwezigheid met elkaar te ervaren. Wij geloven namelijk dat een oprechte diepe aanwezigheid de alledaagse omgang met elkaar en onszelf verbetert. De ervaringen van een Yoni Tempel cirkel nemen deelnemers mee in hun dagelijks leven. De cirkel is maar een beginpunt. Dit horen we keer op keer terug van verschillende oude of terugkerende deelnemers.

foto: Naomi Felesita

Wij van de Yoni Tempel geven mensen keer op keer de ervaring van oprechte Broeder- en Zusterschap. Wij geven elkaar een veilige plek om te Zijn. Een veilige plek om het oude los te laten en het nieuwe aan te gaan. Wij zijn de spiegels en geven de heilige ruimte, de deelnemers nemen de stappen voor zichzelf.

Klik hier om een indruk te krijgen van een Yoni Tempel cirkel en de krachten achter dit bedrijf.
Als u nieuwsgierig bent geworden en meer informatie wilt, dan kunt u mailen naar welkom@yonitempel.nl.
Wij staan open voor uw vragen en helpen u graag op weg naar een op maat gemaakte cirkel van de Yoni Tempel!