Over ons

Over Zoa

foto door Harold Naaijer

Ongeacht het weer buiten, wordt je helemaal warm van binnen wanneer je in het paleis van de Vrouwencirkels stapt. Zoa die een warm hart draagt naar iedereen die binnenloopt laat je onmiddellijk op je gemak voelen.
De muren en accessoires die deze tempel kleuren dragen ook bij aan de warmte van dit paleis. De ruimte wordt gevoed door de krachtige vrouwen bijeen voor de cirkels, net zoals de vrouwen worden gevoed door de ruimte.

Soms is het stil en soms hoor je de kracht van de lach van Zoa die met haar ziel al dansend de kamer vult met haar voedende vrouwelijke kracht. Haar ogen zien de pijn die de vrouwen dragen en haar hart laat ze er gewoon zijn. Precies zo, zoals het er op dat moment zich aandient.

Dat is de kracht van Zoa haar aanwezigheid. Ze laat iedereen zijn zoals ze zijn.
Niets hoeft anders, niets moet. Vrouwen mogen aanwezig zijn in al hun glorie en kracht. En als een vrouw even haar kracht niet kan vinden, spiegelt Zoa die duidelijk terug. We komen samen in de vrouwencirkels niet om een kracht te krijgen, maar om herinnerd te worden aan  onze innerlijke vrouwelijke krachten.
Soms verscholen, maar altijd beschikbaar.

Over Merel

foto door Mees van Haastert

Merel, zij is Bodacious en ongehinderd door conventies en regeltjes. Deze stralende sensuele seksuele vrouw die volop aanwezig is in zichzelf en in de wereld ziet deze manier van leven, als énige manier.

Met haar openheid en onderzoekende blik leeft ze haar leven. Laag voor laag pelt ze alles aandachtig af; mensen, gedragingen, verbanden en verbindingen, wat wel en niet werkt. Niets wordt verhuld door Merel.

Zij staat in haar volle glorie, óók haar schaduwkanten mag je zien. Zij ontwaakt steeds verder en belandt in diepere lagen waarin ze ziet dat alles wat ze wil zijn en wat zij is, in haar aanwezig is.
Deze Wild Wise Woman voelt zich begeleidt en dankbaar. Ze nodigt uit wat mag ontstaan in haar leven en op haar pad. Met elke stap wordt ze de vrouw waar ze altijd van gedroomd heeft, vol vrouwelijke kracht en eeuwenoude wijsheid.

Deze ambassadeur van de Yoni Tempel en mede-draagster bij de vrouwencirkels, draagt het gedachtegoed uit dat iedere vrouw het totale en volste recht heeft te zijn wie ze wil zijn én wie ze is. Zij spiegelt met haar liefde voor het vrouw-zijn deze kracht aan andere Vrouwen én de wereld. Deze kracht brengt ze in een wereld die een flinke trap onder de kont nodig heeft, want mijn hemel wat heeft die dat nodig. Bij de Yoni Tempel draagt Merel haar steentje bij aan het bouwen van Sisterhood en ze wil dit gevoel uitdragen naar alle vrouwen, binnen en buiten cirkels.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren